Kategorijos
    • Išpardavimas!
    Intenze Bob Tyrell Pigmentų Rinkinys
    • Intenze Bob Tyrell Pigmentų Rinkinys

    Intenze Bob Tyrell 6 Pigmentų Rinkinys (30ml) REACH 2022 Approved

    Gamintojas

    Intenze
    Review (0)
    158,55 $
    142,69 $Sutaupote 10%
    Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
    Prekyboje

    Intenze Bob Tyrell 6 Pigmentų Rinkinys (30ml) REACH 2022 Approved

    Intenze Ink – tai aukščiausios kokybės pigmentų ir tatuiruočių gaminių asortimentas, prieinamas visiems meistrams, kurie rimtai nori naudoti geriausius produktus pramonėje. Šis puikiai veikiantis tatuiruočių rašalas, sukurtas ekspertų, pritaikomas bet kokiam stiliui ar menininko technikai. 

    Intensyviai dirbkite su geriausiais tatuiruočių meistrais, kad panaudotumėte jų patirtį ir žinias kurdami tobulus pigmneto gaminius. Šis konkretus rinkinys buvo sukurtas bendradarbiaujant su geriausiu menininku Bobu Tyrrellu. Jis žinomas kaip vienas pirmaujančių juodos ir pilkos spalvos menininkų pasaulyje. 

    Šis išskirtinis rašalo rinkinys buvo specialiai sukurtas tam, kad kiti menininkai galėtų atkartoti jo aiškumo, tikroviškumo ir kontrasto lygį. Su šešių skirtingų atspalvių rašalu 30ml buteliuose, jie taip pat gražiai pateikiami unikalioje dėžutėje su Bobo Tyrell dizainu. 

    Jo paties stilius yra labai įsišaknijęs jo maišymo technikose, ir tai buvo įkvėpimas kuriant šį tonų diapazoną, skirtą naudoti juodos ir pilkos spalvos tatuiruotėse.

    Į šį rinkinį įtrauktos tokios spalvos: High White, Light Tone, Medium Tone, Dark Tone, Sculpting Black ir Dimension Black. Tokiu būdu iš anksto sumaišyti atspalviai gali padėti išvengti sudėtingumo ir painiavos kuriant spalvų įvairovę, skirtą naudoti tiek gradiento, tiek kontūro skyriuose.

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Intenze Bob Tyrell 6 Pigmentų Rinkinys (30ml) REACH 2022 Approved

    8 kitų produktų šioje kategorijoje: