Kategorijos
      Cutasept F odos ir rankų dezinfekcijai, 1 ltr
      • Cutasept F odos ir rankų dezinfekcijai, 1 ltr

      Cutasept F odos ir rankų dezinfekcijai, 1 ltr

      Gamintojas

      Cutasept
      Review (0)
      13,90 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Cutasept F odos ir rankų dezinfekcijai, 1 ltr. Cutasept F yra bespalvis ir saugus odos dezinfekantas, turintis platų poveikio spektrą. Šis produktas yra paruoštas naudoti, nes prieš naudojant jums nereikia nieko maišyti. Tai geriausias odos dezinfekantas prieš permanentinio makiažo procedūrą, lazerio procedūras, tatuiruočių procedūras, auskarų vėrimą, kraujo mėginių ėmimą ir injekcijas.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2021-11-02

      Cutasept F yra bespalvis ir saugus odos dezinfekantas, turintis platų poveikio spektrą. Šis produktas yra paruoštas naudoti, nes prieš naudojant jums nereikia nieko maišyti. Tai geriausias odos dezinfekantas prieš permanentinio makiažo procedūrą, lazerio procedūras, tatuiruočių procedūras, auskarų vėrimą, kraujo mėginių ėmimą ir injekcijas. Produktas buvo išbandytas Vokietijos higienos ir mikrobiologijos draugijos 3-imis bandymų metodais, o bandymų rezultatai įrodė, kad per 24 valandas po šio produkto naudojimo mikroorganizmų kiekis and odos yra žemiausiame lygmenyje. Cutasep F nėra lipnus, nepalieka dėmių, ne dirgina odos ir yra hipoalerginis produktas. Alkoholio pagrindo odos dezifekantas yra labai veiksminga priemonė nuvalyti ir dezinfekuoti odą prieš procedūrą. 

      Pakuotė: Cutasept F odos dezinfekantą galite įsigyti keliose skirtingose pakuotėse – 1L, 250ml arba 50ml purškiamuose buteliuose. 

      Sudėtyje yra: Kiekviename 100 gramų produkto yra 63 g izopropanolio, 025 g benzalkonio chlorido, 36,97 g išgryninto vandens.

      Kaip naudotis?

      Galite nuvalyti su servetėle arba užpurkšti produkto tiesiai ant odos.  Palikite jį 15 sekundžių prieš pradėdami procedūrą, nuvalykite ir nusausinkite odą.  

      Sertifikatai: Cutasept F atitinka DIN ISO 9001 ir EN 46001 sertifikatus. 

      Odos dezinfekantas naudojamas prieš procedūrą efektyviai sumažina mikroorganizmų kiekį ant odos ir neleidžia jiems patekti į gilesnius odos sluoksnius. Tai labai svarbu, nes jei oda nėra tinkamai dezinfekuojama, tai gali sukelti infekcijos pavojų. 

      Mūsų internetinėje parduotuvėje galite rasti daug kitų produktų savo procedūrai. Apsilankykite mūsų parduotuvėje ir išsirinkite geriausią produktą. Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda ir mes padėsime Jums išsirinkti tinkamiausius produktus. 

      Linkime malonaus apsipirkimo!

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Cutasept F odos ir rankų dezinfekcijai, 1 ltr